Hvalpe

1 års fødselsdag 28. maj 2013

Tillykke til hvalpene med 1 års fødselsdagen.
Så gik det første år. Vi håber I allesammen trives og har det godt sammen.

Teenagetiden er i fuld gang herhjemme. Det kan nogen gange være lidt svært at høre, og man vil gerne rigtig meget selv, men hun er endnu ikke kommet i sin første løbetid. Anouk har stadig lidt unoder vi slås lidt med (Hun kan stadig finde på at snuppe mad fra køkkenbordet, hvis vi går fra det), men er ellers en dejlig glad og omgændelig hund.

Vi træner seriøst til at gå op til færdsselsprøven, og forhåbentlig videre til mere krævende prøver senere. Det går fremad, men vi har stadig noget at lære (både Anouk og mig).

Den fantastiske far "Chacko"/The fantastic father "Chacko" (FCI Stud DJCH, DCH Achak´s Gui-k´ate vom Niehuser See)"Chacko" En rigtig dejlig stor flot hanhund. Tysk Champion og snart også Dansk champion. Chacko er venlig, rolig og meget veltrænet. For yderligere oplysninger se: http://www.niehusersee.de/

Tillykke med det første halve år

Tillykke til alle hvalpene derude.
Så gik det første halve år med en dejlig hvalp i huset. Håber alle har det godt med jeres hvalp. Nu går vi ind i junior fasen, og snart begynder teenage tiden med de glæder og udfordringer det fører med sig 🙂.

Anouk er dejlig, kærlig og lidt fræk (har lært mor at åbne dørene, og tage mad på bordet og komfuret, når vi ikke får det lagt væk inden vi går hjemmefra), og mor Nala må ind imellem lige sætte hende på plads, når hun bliver for kæk.

Hun har været til 2 udstillinger, og vandt titlen bedste baby i racen til den store DKK udstilling i Herning, og hun er allerede lige så høj som sin mor, men mangler noget muskelfylde endnu, så alt tegner til hun bliver en stor dejlig pige.
Vi går til træning hver søndag, og hun er meget lærenem, og arbejdsivrig.

Denne dejlige dreng mangler stadig en ny familie at vokse op hos.

Nu er hvalpene mental testet. Pigerne er generelt de "sejeste", men jeg er overbevist om at drengene bare er lidt langsomme startere (ligesom hos os mennesker). Det har været sjov og spændende for både og og hvalpe. Alle hvalpe er glimrende familiehunde, og de viser rigtig gode tegn på at kunne blive gode på træningsbanen også. Super dejligt

Træner indkald. Training calling in.

To dejlige drenge slapper af i skyggen. Two handsome boys relaxing in the shade.

2 hanner og 1 tæve tilbage. 3 studs and 1 bitch left.

Man kan godt blive træt af at være ude og lege. Sleepy after playing outside.

Nu spiser vi rigtig hundemad. The first real meal.

Nu kan vi selv gå på WC. Potty training

Nu er "flokken" begyndt at undersøge verdenen udefor hvalpekassen. Det er både spændende og lidt farligt.

Shhh de sover. Shhhh they are sleeping

Nu er det rigtigt hyggeligt at få besøg i hvalpekassen. Så bliver der snuset og suttet, og alle maser på for at hilse. It's great to have visitors in the litterbox now. The puppies heave and struggle to say hello and sniff to and suck on the visitor.

Dag 13 Hvalpene har nu tredoblet deres vægt. De er begyndt at gå lidt rundt, og både syn og hørelse er ved at blive udviklet. Denne lille fyr tager en velfortjent middagslur. The puppies has trippled their weight now. They are beginning to walk, and their hearing and sight are developing. This little fellow is taking a nap.

dag 11 i hvalpekassen

Så er vi lige vågnet, og skal have en lille tår. Skal lige se om der er bedre omme på den anden side af mor.

En stille stund. Nu er de ellers i hele kassen, og i går måtte vi samle en op, der var kravlet ud af kassen, så vi har måttet forhøje indgangen.

Nu er vi 4 dage. Der spises og soves. Nala er begyndt at nyde de stille stunder, med en tur i haven. Shhh de sover

Hvalpe d. 28. maj 2012

Den 28 maj 2012 var vi så heldige at Nala fik 8 dejlige velskabte hvalpe. Der kom 4 hanner og 4 tæver Fødslen forløb uden problemer, og både mor og hvalpe har det rigtig fint, og tager planmæssigt på. Der er altså nu hvalpe til salg. HVis du er interesseret er du velkommen til at ringe og høre mere om disse dejlige hunde. Du kan ogs altid kigge forbi og få en snak (ring lige først).

Nyfødt, mæt og nu meget træt

Nyeste kommentarer

06.03 | 15:35

Hej, jag aer Martin Sorfa fran Tjeckie. Dolores of Martins Roseville var mi...

05.02 | 20:03

Will you be having a new litter soon? We are interested in a female pupp...

10.07 | 18:34

Hej Har I stadig hvalpe tilbage? Vi leder efter et nyt medlem til famili...

18.06 | 18:14

Hej Henrik Vi er interesseret i en tæve. Kan vi komme forbi på søndag 2...