Nyheder/News

Stort tillykke med A kuldt

Så blev Anouk og resten af hendes søskende 9 år

Tillykke til jer alle sammen 

Tillykke til C kuldet

I dag den 3. august, bliver C kuldet 3 år. Tillykke med fødselsdagen til jer alle sammen.

Håber alle trives og har det godt.

Scanning af Anouk

1. maj blev Anouk scannet. Dyrlægen kunne tælle 5+ hvalpe, som forventeligt kommer til verden i staten af juni. 2018. Vi glæder os rigtig meget.

Parring med Cooper 3. april 2018

Den 3 april 2018 blev Anouk parret med denne dejlige hanhund Bailey Cooper von der Nordhelle. Så vi håber på et kuld hvalpe i starten af Juni.

Copper er en skøn stor dreng med et dejligt roligt og venligt sind. HD A AA: 0 og OCD: Fri. Se mere under hvalpe 2018.

Hyrde test

16. Juli 2016

Anouk var med til hyrdetesten.  Det var en sjov og lærerig dag for både mig og Anouk. Instinktet fejler ikke noget, så måske skal vi gøre lidt mere ved det.

Anouk i hyrdetesten

Nala Dansk Champion

På DKKs store Internationale udstilling i Herning d. 1. november fik Nala sit 3 certifikat, og er dermed nu Dansk Champion. Da både Nala og Anouk stillede op i samme klasse havde vi valgt at det var 11 årige Lya der handlede Nala, og det gjorde hun rigtig flot. Så det er en glad og stolt far og hundeejer, der kunne se hende løbe æresrunde med en flot andenplads, og altså det 3 certifikat. Tillykke til Lya og Nala

Udstilling i Strib, oktober 2013

Søndag d. 4. oktober var vi til udstilling i Strib. Anouk vandt titlen bedste tæve og BIM (bedst i modsat køn) hvilket svarer til en flot andenplads for alle de hvide. Hun fik således også sit første certifikat, og nogle meget flotte udtalelser fra dommeren. Så vi er meget glade og stolte.
Nala blev bedømt som exelent, fik fine udtalelser, men hendes pels var tydeligt præget af hun lige har haft hvalpe, så desværre blev det ikke til et cert og dermed heller ingen champion tittel denne gang (fair nok, hun har stort set ingen underuld lige nu. Det ligger hjemme i støvsugeren 🙂).

Alt i alt en dejlig dag og nogle trætte hunde vi fik med hjem.

Hvalpe næsten udsolgt/Puppies almost sold out now

Der er nu ganske få hvalpe tilbage. Vi glæder os over den store interesse der har været for vores kuld, og er glade for at det er lykkedes at finde nogle gode nye hjem til hvalpene.

Only few puppies left now. We are happy that we have been able to find good new homes for the puppies, and are geatefull for the interess in our litter.

Den stolte mor med sit kuld The proud mother with her litter

Graviditet/pregnancy

Nala er nu tydeligt vokset. Hun er lidt besværet, så træningsintensiteten er sat ned nu (slut med spring).  Humøret er også lidt svingende nu. Der skal ikke meget til, før hun sætter Anouk på plads. Til gengæld er apetitten vokset gevaldigt, og selv gulerods ender skal spises.

Nyt kuld på vej /New litter

Så er der planlagt et nyt kuld hvalpe. Vi har denne gang valgt en anden dejlig tysk hanhund Herr Fuchur von der Herrin vom See (se ham på deres hjemmeside http://www.neverending-story.de/ )

Vi har nu scannet Nala (d. 11. juni), og det er nu bekræftet at Nala skal have hvalpe. Vi forventer hun føder omkring d 23. Juli 2013.

We have planned a new litter. This time we chose the lovely german Stud Herr Fucher von der Herrin vom see.
Nala has been scanned (june the 11.) and the Vet confirmed that Nala is now pregnant. We expect puppies approximately Juli the 23 th 2013.

Herr Fuchur von der Herrin vom See

Tillykke med fødselsdagen

Så blev hvalpene 1 år. Hjertelig tillykke til jer allesammen både hvalpe og ejere.
Dagen er her blevet fejret med lammeben og en gåtur (og så lige et stykke pizaa ungerne havde lagt på køkkenbordet, og var gået fra. (Ja Anouk har lært Nala nogen unoder, som vi stadig slås lidt med 😉)

Vi håber I allesammen har det godt, og I er stadig mere end velkomne til at ringe, skrive eller komme forbi og få en snak om det "ny " familiemedlem. Vi ville også blive glade hvis I lagde nogle foto ind i gæstebogen.

Fødselsdagsbarnet og hendes mor (i baggrunden)

Godt Nytår

Godt nytår til jer allesammen og tak for nytårshilsenerne. Dejligt at høre de har taget fyrværkeriet med ro. Anouk og Nala var alene hjemme, men ingen af dem var påvirkede af skyderiet inden Nytårsaften, og de var da med ude at gå aftentur da vi kom hjem. Vi skal nu til at starte træning op igen, og så har vi planer om at tage på udstilling i Strib d. 26/1 og DKK udstillingen d.9 &10 februar. Anouk er nu højere end sin mor, og pelsen er begyndt at blive rigtig lang, men hun mangler stadig noget fylde både med pels og muskler.

½ års fødselsdag

Anouk er nu blevet 1/2 år. Er blevet fejret med lammeben og gåtur i mosen (det er nu engang sådan hun bedst kan lide det). Vi har meget glæde af hendes gode humør, og der bliver tit leget igennem med mor. Er tydeligt en hund fra landet, og hun er stadig ikke ret glad for biler når vi går tur, særligt lastbilerne er frygteligt farlige, så der mangler klart noget socialisering her. Ellers er hun en dejlig rolig og harmonisk pige, og bilturene er efterhånden helt uproblematiske (Hun var også klart den mest urolige hvalp hvad det angår, så det har taget noget tid).

12 uger

Lørdag d. 18. august flyttede den sidste lille dreng hjemmefra. Dejligt at han har fået et godt nyt hjem, men også vemodigt at sige farvel til den lille frækkert. Vi nåede lige at få den sidste vaccination klaret inden. De er nu fyldt 12 uger, og vi er startet til træning (for anden gang i søndags). Anouk som vores nye pige hedder, er ved at "fange" klikker træningen, og det gik super i søndags med både indkald, sit og dæk øvelsen. Helt uden kommandoer.

8 uger

Hvalpene er nu 8 uger, og de første 4 er nu flyttet hjemmefra, og det er gået fint har vi hørt. Vi har nu 2 i "pleje" til deres ny familier kommer fra ferie, vores egen pige + denne ene dejlige dreng, der stadig mangler et nyt hjem. Det har givet noget ro at få halveret "flokken", men her er stadig liv og glade dage.

Jeg mangler et nyt hjem

Hos dyrelægen

I fredags var det tid til vaccination, ormekur og sundhedscheck. Det var en højrøstet flok, der indtog klinikken, og det var først muligt at checke hjertelyd, da der var blevet delt "lammeører" ud til alle. Det hele gik derefter fint, og næsten uden protester. Alle hvalpene er præcis som de skal være, stenene er faldet ned på alle drengene, ingen navlebrok eller andre "skavanker", så nu er de helt klar til at flytte ud i den store verden. Da vi kom hjem var alle noget trætte ovenpå oplevelsen.

Hvalpetest 7 uger gamle

Så blev alle hvalpene testet, og nu er de alle fordelt til deres nye hjem. Det har været en stor oplevelse for både hvalpe og os at få nogle andre "øjne" på. Super spændende, så Tusind tak Vibeke. Det var rigtig sjov og spændende at høre om deres reaktioner på "udebane". Der var ros til dem alle, og gode råd til hvad vi og de kommende familier skal være obs på ifht. hver enkelt. Dejligt at det ikke kun er os der synes vi har nogen dygtige og dejlige hvalpe.

Denne dejlige dreng mangler et nyt hjem

1 Hvalp tilbage

1 han tilbage nu. Billede af den dejlige dreng nedenunder og ovenover. One stud left now.
Picture of the handsome boy bellow and above

Denne dejlige dreng mangler stadig et nyt hjem

Legesyge

Der stadig 3 hanner og 1 tæve tilbage. De er nu meget legesyge, og selskabelige. De følger os gerne rundt i haven, og hvis de ikke lige har for tralvt med at undersøge noget meget spændende, kommer de når man kalder.

På opdagelse i verden

En lille "Slåskamp" på græsplænen

Ud og opdage verden

Man bliver træt af at udforske verden.

Der leges

Der er nu mere liv i hvalpekassen. Der leges, suttes og bides. Samtidig bliver stemmerne prøvet af, så de gør, knurrer og hyler. Ind imellem er høreværn påbudt 🙂.


The litterbox is a lively place now. The puppies play with, bite and suck each other. The voices are tested with barking, growling og howling. Sometimes earplugs are required 🙂.

dag 13

Nu har hvalpene fået øjne. De er så småt begyndt at gå på alle fire, og har selv lavet de første pølser (med lidt stønnen og pres 😀)

The puppies can see now. They are beginning to walk on four legs, and have made their first puhh by themselves (it's a bit hard).

Det var første uge

Så er der gået 7 dage, og de har nu næsten fordoblet deres fødselsvægt alle sammen. Der er nu næsten nattero 🙂 i hvertfald ikke mere ballade end Nala kan klare selv.

Så kom der hvalpe.

28 th of May 2012

Nala gave birth to 8 lovely and healthy puppies today. 4 males and 4 females.
It was a birth without any complications. It took 6 hours and both mother and puppies are all fine.


Så blev Nala mor. Hun fødte i dag 8 skønne og velskabte hvalpe. 4 hanner og 4 hunner. Det var en udramatisk og ukompliceret fødsel, der i alt varede 6 timer. Mor og hvalpe har det fint (mor er nok lidt træt nu).

Overskrift 1

28th of may 2012. Så er der kommet hvalpe. 4 hanner og 4 tæver. We now have puppies. 4 males and 4 females. 🙂

16. august 2012
Så er alle hvalpene flyttet hjemmefra, pånær den lille pige vi har besluttet at beholde selv. Det er dejligt at de alle har fået et godt hjem nu, men også vemodigt at sige farvel til alle bamserne. Godt vi stadig har en vi kan nyde. Held og lykke til de ny ejere med dem. Jeg håber I indimellem vil lægge en lille kommentar på vores blog, så vi kan følge udviklingen.

Dag 46

Nala der venter på dagens hovedret. bemærk den manglende talje

dag 46

Så er der indkøbt en fødekasse str. XXL. Nu skal den bare samles og gøres klar. Maven vokser stadig, også appetitten. Nala er nu begyndt med mellemmåltider i form af hvalpefoder, så der kan tilføres fostrene ekstra kalk og energi. Det er ikke livretten for en Barf hund, men det glider ned.

Dagens hovedret; lammenakke m/ben. Mmmm så går der tid med det.

Dag 43

43 days now. The appatite and the stomach is growing as planned. We can feel life now.

Den tykke pige

Dag 43

Så nærmer vi os. Det er nu 43 dage siden Nala blev parret. Appetitten vokser mærkbart nu, og det gør maven også 🙂 Vi kan nu mærke liv. Det er rigtig spændende.

Kom nu og leg

Dag 40

Maven vokser planmæssigt. Nala gider ikke rigtig lege med de andre hunde nu, da energien skal bruges på hvalpene. Men træningen bliver passet og bolden er jo altid sjov. Hun kan stadig komme op i gear😉

The stomach is growing fast now. Nala doesn't want to play with her friends anymore, but the training isn't a problem and there is always energy for the ball.

Selvom man er gravid kan man stadig godt lege.

News

Nala was mated with Chacko (Achak's Gui-k'ate vom Niehuser See) March the 28th 2012, and we are looking foreward to have puppies in the beginning of June. We will get a scanning very soon, and will publish the result here.

Nala er nu blevet scannet, og den er god nok. Vi skal have hvalpe i starten af Juni. Hun er også så småt begyndt at "bule" lidt ud, og er ind imellem lidt småtræt. Men træningen i dag gik helt fint, hun kunne godt komme op i gear, og holde fokus hele timen. Ak ja den søde ventetid. Nu er der så kun ca. en måned til, og Vi glæder os rigtig meget til at få huset fuld af hvalpe.

Nala has been scanned, it is now confirmed that she's going to be a mother in the beginning of June. She's a bit lazy at times now, but at the trainingpass today, she had the right energy and focus. We are all looking foreard to have our house filled with puppies in a months time.

Nyeste kommentarer

06.03 | 15:35

Hej, jag aer Martin Sorfa fran Tjeckie. Dolores of Martins Roseville var mi...

05.02 | 20:03

Will you be having a new litter soon? We are interested in a female pupp...

10.07 | 18:34

Hej Har I stadig hvalpe tilbage? Vi leder efter et nyt medlem til famili...

18.06 | 18:14

Hej Henrik Vi er interesseret i en tæve. Kan vi komme forbi på søndag 2...